Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 56

Форма входа

Главная » 2015 » Июнь » 3 » ГОРЕ ВІД БЕЗУМСТВА
08:21
ГОРЕ ВІД БЕЗУМСТВА

СТАРІ РАХУНКИ. НОВІ СЛЬОЗИ.

Реституція - це, коротко кажучи, така проституція навпаки: коли країні, яку «поімєлі» не платять, а навпаки – з неї справляють «за задоволення злягання». В основі реституції – божевільна ідея реакційних сил повернути історію назад, відігратися за програші минулого. Якщо застосовувати ідею реституції до Східної Європи, то, звичайно ж, незрозуміло, хто кому і скільки винен: пожаліти чи поміщиків – позбулися землі в 1917-му, або кулаків, які отримали поміщицьку землю потримати до 30-х? Або, скажімо, поляки: вони отримували землі в т. н. «кресах» в 20-е від польського уряду, відбираючи її у місцевого населення, а після 39-го землю відібрали вже у них...

 

На горі Україні у Польщі з 90-х років активно заявив про себе так званий «кресовый рух». Він вимагає повернути Польщі земель Західної України, Білорусії, Литви. При підтримці і частковому фінансуванні держави створено фонд допомоги полякам на Сході. Його представники ведуть реєстр власності, яку втратили поляки після 1945 року.

Сейм Польщі навіть створив робочу групу з питань «східних кресів». Так завзято у Польщі іменують землі Західної України і Західної Білорусії. Таким чином, Сейм зробив серйозний реверанс у бік націоналістичних і шовіністичних організацій, які неприховано висувають територіальні претензії до України, Білорусії і Литві.

Як на гріх - ВСЯ Західна Україна – суцільно і поруч колишні володіння польської шляхти. Це і пояснює, чому Польща так люто лобіює вступ України в ЄС!
Після приєднання Західної України до СРСР цих «іноземців» виганяли з їхніх домівок місцеві «незаможные селяни з навколишніх сіл, знищували бандерівці або Оунівці, а після війни депортували націонал - комуністичні влади УРСР. «Кинуте» житло зайняли в основному галичани - лимитчики з сусідніх сіл, і, нечисленні, що приїхали по оргнабору для створення і керівництва новими заводами і підприємствами, яких ніколи не було в заштатної столиці «кресів» польської Галичини, кваліфіковані фахівці зі Східної України та Росії.

Так сформувалося його нове львівське псевдогородское населення. Крім польських володінь, чимала частина старих будівель в Чернівцях, Тернополі, Івано-Франківську та Львові – це колишнє майно єврейських і німецьких сімей. До речі, євреї претендують на Україні більш ніж на 800 культових споруд, кладовищ, колишніх єврейських шкіл і лікарень.

Чим рятувалася Україна?

З зворушливо-наївне підлістю, оберігаючи кордони УРСР, як зіницю ока, вона в той же час уникала "зґвалтування реституцією" посиланням на те, що Україна не є правонаступницею СРСР і УРСР.

Але тепер, приєднавшись до Європейської конвенції про захист прав людини і основних свобод, яка (Ст.1 Протоколу № 1) Україна визнала право реквизированных «на мирне користування своїм майном». Україна взяла на себе зобов'язання повернути колишнім власникам експропріювали державою майно.

Саме ця стаття в європейській судовій практиці є підставою для прийняття рішення про реституцію майна колишнім власникам або їх спадкоємцям.

Отримання поляками компенсацій за майно, що залишилося за підсумками перипетій другої світової війни, набуває в Польщі практичні обриси.
Роботу взяла на себе створена р. Люблін організація «Реституція Кресів», основу складає адвокатська команда, вони планують зайнятися наданням юридичних та консультаційних послуг полякам, які претендують на повернення їм нерухомості на Україні або одержання замість адекватного грошового еквівалента.

І не ухилитися: угода з Євросоюзом про політичну асоціацію і Зону вільної торгівлі, в якому Україна бере на себе безумовне зобов'язання привести свою законодавчу базу в повну відповідність із законодавством ЄС – тому порукою.
Статті 2 і 14 Угоди прямо вказують на необхідність дотримання Україною Конвенції. Крім того, вищою судовою інстанцією для України в питаннях реституції після цього стане Європейський суд з прав людини. При цьому заявнику не потрібно вдаватися до судового розгляду в Україні, якщо це є неефективним засобом захисту його прав.

Не секрет, що реституція в Східній Європі відбувалася під потужним тиском Євросоюзу. Спроба відмови Болгарії від її проведення ледь не стала причиною відмови від прийому цієї країни в ЄС.

Тому сподіватися на те, що з моменту вступу в силу Угоди з Євросоюзом на європейські суди не обрушиться лавина позовів з вимогами повернення власності колишнім власникам, щонайменше нерозумно.

Конституція України встановлює пріоритет міжнародних правових норм над національними.

Просмотров: 2449 | Добавил: ОО | Рейтинг: 10.0/2
Всего комментариев: 3
3 ppu-pro_Vole  
0
Наша группа профессиональных мастеров проштудирована выдвинуть вам перспективные методы, которые не только гарантируют долговечную покров от холодных воздействий, но и подарят вашему жилью элегантный вид.
Мы эксплуатируем с последовательными материалами, подтверждая долгосрочный запас работы и превосходные решения. Изолирование внешнего слоя – это не только экономия тепла на тепле, но и заботливость о природной среде. Энергосберегающие инновации, какие мы производим, способствуют не только твоему, но и сохранению природных ресурсов.
Самое первоочередное: <a href=https://ppu-prof.ru/>Утепление дома снаружи цена под ключ</a> у нас составляет всего от 1250 рублей за м²! Это бюджетное решение, которое превратит ваш хаус в подлинный тепличный корнер с минимальными расходами.
Наши труды – это не лишь теплоизоляция, это созидание пространства, в где любой элемент символизирует ваш индивидуальный манеру. Мы возьмем во внимание все твои запросы, чтобы преобразить ваш дом еще еще более дружелюбным и привлекательным.
Подробнее на <a href=https://ppu-prof.ru/>https://ppu-prof.ru/</a>
Не откладывайте заботу о своем квартире на потом! Обращайтесь к специалистам, и мы сделаем ваш жилище не только уютнее, но и стильным. Заинтересовались? Подробнее о наших проектах вы можете узнать на сайте компании. Добро пожаловать в пределы комфорта и уровня.

2 ppu-prof_Mr  
0
Наша команда искусных специалистов предоставлена предлагать вам актуальные средства, которые не только ассигнуруют надежную протекцию от мороза, но и подарят вашему жилью модный вид.
Мы занимаемся с новейшими средствами, гарантируя долгосрочный срок работы и блестящие результаты. Изоляция фасада – это не только экономия на огреве, но и заботливость о природной среде. Энергоэффективные технические средства, какие мы используем, способствуют не только зданию, но и сохранению природы.
Самое основополагающее: <a href=https://ppu-prof.ru/>Сколько стоит квадратный метр утепления дома</a> у нас стартует всего от 1250 рублей за м²! Это бюджетное решение, которое преобразит ваш домик в фактический уютный уголок с минимальными затратами.
Наши произведения – это не только утепление, это разработка территории, в котором каждый член отражает ваш свой манеру. Мы берем во внимание все ваши пожелания, чтобы осуществить ваш дом еще еще более уютным и привлекательным.
Подробнее на <a href=https://ppu-prof.ru/>http://www.ppu-prof.ru</a>
Не откладывайте заботу о своем обители на потом! Обращайтесь к квалифицированным работникам, и мы сделаем ваш помещение не только согретым, но и изысканнее. Заинтересовались? Подробнее о наших проектах вы можете узнать на портале. Добро пожаловать в пределы уюта и качества.

1 ppu-prof_Mr  
0
Наша команда квалифицированных мастеров подготовлена предложить вам инновационные системы утепления, которые не только предоставят долговечную охрану от холода, но и дарят вашему коттеджу оригинальный вид.
Мы деятельны с последними средствами, сертифицируя долгосрочный время работы и отличные результирующие показатели. Теплоизоляция фронтонов – это не только сбережение на отапливании, но и забота о экологии. Экологичные разработки, какие мы претворяем в жизнь, способствуют не только жилищу, но и сохранению природы.
Самое центральное: <a href=https://ppu-prof.ru/>Утепление фасадов за 1 кв</a> у нас начинается всего от 1250 рублей за квадратный метр! Это доступное решение, которое переделает ваш жилище в подлинный комфортный местечко с минимальными расходами.
Наши произведения – это не лишь утепление, это созидание пространства, в котором каждый аспект символизирует ваш свой моду. Мы примем в расчет все твои пожелания, чтобы сделать ваш дом еще еще более комфортным и привлекательным.
Подробнее на <a href=https://ppu-prof.ru/>официальном сайте</a>
Не откладывайте труды о своем помещении на потом! Обращайтесь к профессионалам, и мы сделаем ваш домик не только тепличным, но и стильным. Заинтересовались? Подробнее о наших предложениях вы можете узнать на веб-ресурсе. Добро пожаловать в обитель гармонии и качества.

Имя *:
Email *:
Код *:
  Українська Федерація   Главная   Регистрация   Вход  
Поиск

Календарь
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Copyright MyCorp © 2024 Бесплатный хостинг uCoz