Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 56

Форма входа

Главная » 2015 » Март » 23 » Пише видання...
14:29
Пише видання...

CounterPunch: Тільки Росії під силу зупинити Америку

Дії США проти Росії не мають нічого спільного з демократією і незалежністю. Вони просто намагаються зберегти свою могутність, інакше їх чекає дуже незавидне майбутнє, вважає видання CounterPunch. При цьому зупинити Сполучені Штати здатна тільки Росія, і американське видання сподівається, що вона це зробить.

«США не хочуть воювати з Росією, просто вони відчувають, що у них немає іншого вибору», - вважає видання CounterPunch. Воно стверджує, що без державного перевороту на Україні Сполученим Штатам не вдалося вклинитися між ЄС та Росією і зруйнувати міцні зв'язки Європи і Азії.

Видання пише, що зміцнення співробітництва між Європою, Росією та Азією поставило під загрозу вплив і верховенство США на міжнародній арені. Якщо б Америка проігнорувала поява нового суперника - об'єднаних ЄС і Росії, - то вона, по суті, «погодилася б на майбутнє, в якому США зіткнеться з поступовим, але неухильним ослабленням своєї влади і впливу в міжнародних справах». «Ніхто у Вашингтоні не готовий дозволити цьому статися, тому США почали свою опосередковану війну на Україні», - пише CounterPunch.

США необхідно розділити Європу і Азію, запобігти появі нового суперника і зробити себе гарантом безпеки в регіоні. Заради цього вони створюють буферну зону від Балтійського до Чорного моря, яка стане до того ж плацдармом для їх майбутньої агресії, пише видання. Америка вже стягує сили в Європу, хоча повідомлення про це, як правило, в американських ЗМІ не з'являються.

CounterPunch зазначає, що все це відбувається саме за ініціативою США, а не НАТО. Незважаючи на підтримку санкцій, європейські країни не дуже-то раді нарощування військової могутності на своїх кордонах. Так що витрати покладаються цілком і повністю на США. «Але вони більш ніж охоче підуть на ці жертви, якщо це допоможе досягти їх цілей», - пише видання.

Але які ж у США мети? Примітно, але в цьому питанні експерти всіх таборів одностайні. Навіть проамериканські аналітики не приховують, що зміцнення співробітництва між Німеччиною і Росією не входить в інтереси Сполучених Штатів, оскільки, «об'єднавшись, вони стануть єдиною силою, яка зможе загрожувати США».

Америка вважає, що у неї є історичне право керувати світом. Так що ситуація на Україні не має нічого спільного з демократією, незалежністю і російської нібито агресією. Просто США намагаються відтягнути занепад своєї економіки.

Якщо б відносини Європи і Росії продовжили зміцнюватися, США стали б «ізольованим незначним островом. Його величезний дефіцит бюджету і розростається державний борг привів би до багаторічного періоду жорсткої реструктуризації, зниження рівня життя, нестримної інфляції і бурхливим народних хвилювань». «Невже хтось справді думає, що Вашингтон дозволить цьому статися, коли у них під рукою є «новехонькая» машина війни, вартістю 1 трильйон доларів?» - пише CounterPunch.

Звичайно ж, немає. США просто не можуть дозволити Росії скористатися своїми великими ресурсами. «Її потрібно покарати, над нею треба знущатися, проти неї потрібно вводити санкції, її потрібно ізолювати. Залякати і настрашити. Ось так насправді працює ця система. Всі ці вигадки про вільний ринок - це нісенітниця для баранів», - вважає видання.

Вашингтон піде на все, щоб налаштувати Брюссель проти Москви і підірвати російську економіку.«Розділяй і володарюй, ось ключ до успіху. Нехай вони постійно гризуть один одному глотки. Суніти проти шиїтів, одна народність на Україні проти іншої народності, росіяни проти європейців. Ось план Вашингтона, і він ніколи не підводить», - пише CounterPunch.

Вашингтон має намір вийти переможцем з цього конфлікту, встановити контроль над двома континентами і зберегти своє становище єдиної наддержави. «Тільки Росія може зупинити США, і ми сподіваємося, що вона це зробить», - пише видання.

Просмотров: 1079 | Добавил: ОО | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
  Українська Федерація   Главная   Регистрация   Вход  
Поиск

Календарь
«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Copyright MyCorp © 2024 Бесплатный хостинг uCoz