Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 56

Форма входа

Главная » 2014 » Июнь » 12 » Підступний підхід до прихильників
11:50
Підступний підхід до прихильників

 Командир роти Нацгвардії України: Нас викинули, як сміття

В Національній гвардії України розгорається скандал. В інтернеті з'явився відеозапис, на якій командир одного з підрозділів докладно розповідає, як військовослужбовці були обмануті командуванням. Зокрема, він каже, що про його бійців просто забули, не забезпечили обмундируванням та продуктами харчування, а за документами цих загонів взагалі не існує.

Напередодні українські ЗМІ повідомили, що один з підрозділів Національної гвардії України підняв бунт і висунулося на Київ. Причиною послужило те, що за документами ці військовослужбовці не брали участі в бойових діях, а відсиджувалися в тилу, а батальйони, де вони несли службу, формально не існували.

Тепер в інтернеті з'явився відеозапис, на якій командир третьої роти першого резервного батальйону Нацгвардії докладно розповідає про причини бунту.

«У нас піднявся бунт тому, що нашого батальйону не існує, ми - лопнув міхур. Згідно з документами, ми складаємося в шостому і десятому батальйонах, але в тієї військової частини, до якої ми приписані, ні шостого, ні десятого батальйону немає. Нас немає, незважаючи на те, що ми були в Слов'янську і отримували зброю», - каже командир.

Він нарікає, що бійців, які брали участь у каральній операції в Слов'янську, тепер не можна назвати учасниками бойових дій, так як їх не внесли у списки. «Нам заявили, що 45 днів ми перебували в Павлограді, хоча ми були в Слов'янську і безпосередньо брали участь у бойових діях», - каже командир.

За його словами, не було створено жодних умов, солдатам доводилося спати на землі або в автобусах, не було забезпечено харчування, а форму довелося купувати на свої гроші.

Командир роти заявив, що бійців викинули, як сміття, і тепер вони хочуть добратися до Києва, щоб зустрітися з секретарем РНБО Парубієм, командувачем Нацгвардією Полторак і міністром внутрішніх справ Аваковим.

Просмотров: 1155 | Добавил: ОО | Рейтинг: 5.8/4
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
  Українська Федерація   Главная   Регистрация   Вход  
Поиск

Календарь
«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Copyright MyCorp © 2024 Бесплатный хостинг uCoz