Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 56

Форма входа

Главная » 2014 » Июнь » 3 » За українців!
12:41
За українців!

Український націоналізм

Український націоналізм має боротися за українців, а не за винищення українців. Метою українського націоналізму може стати тільки процвітання і примноження українського народу. Що ж за такий націоналізм, який веде до вимирання мільйонів українців, їх масової втечі зі своєї батьківщини? Мета українського націоналізму - збирання етнічно і расово близьких у непорушну єдність. Мета - єдина велика Русь зі столицею в Києві! Завдання амбітна, хтось скаже - казкова, але зрозуміла й логічна.

Не можна й немислимо називати, як у нас роблять, "українськими націоналістами" - економічних та фізичних вбивць слов'янства. Не можна вбивати слов'янство так, щоб не вбити при цьому українців, бо українці - слов'яни! Не можна зруйнувати єдність слов'янських народів так, щоб не зруйнувати єдність українців. Неможливо розчленувати православний світ - так, щоб при цьому не розчленувати українську націю.

Гітлерівські годованці, які ходять за дозволами на погроми і вбивства до канцлера Німеччини Меркель - очищають українську землю не ДЛЯ українців, а ВІД українців. Нікуди не піти від того факту, що до 1991 року Україна була багата, забезпечена, благополучна, а після розпаду СРСР - стала всесвітнім джерелом чорноробів, повій і продавців органів. Український націоналіст проклинає гітлерівських викормишів, спалюють Київ, столицю всіх українців!

Український націоналізм, який розгорнув фронт проти слов'ян і слов'янства, який шукає опору в німецькому натиску на схід - насправді гідний називатися націоналізмом. Це рух посіпак вбивць власного народу - виродки нації, денаціоналізовані покидьки, а не націоналісти. Під помаранчевими прапорами вимерло і розбіглися по світу жебрати вже близько третини української нації. Це - українські прапори?! Будемо чесними хоча б самі з собою: адже помаранчевий колір - офіційний колір британської королівської династії Оранських, і колір англійської нижчого (по відношенню до шотландського) масонства.

Були в світі фашизмы, але такого як нинішній дегенеративний, "український" фашизм - не було. Турецький фашизм різав вірмен і греків, і курдів - щоб у турків з'явилася своя земля (турки - прийшлий народ власної землі у них не було). Німецький фашизм винищував слов'ян, вбачаючи в них індіанців німецької колонізації - заради розселення німців.Те, що називають "українським фашизмом" - фашизм, але не український. Це АНТИУКРАЇНСЬКИЙ ФАШИЗМ - фашизм, що очищає землю від українців.

Адже традиційний європейський фашизм ставив завдання вибудовування "національного соціалізму" - а антиукраїнський фашизм, вербований з покидьків українського народу ставить завдання прямо протилежну: економіку антинаціональну і антисоціалістичну, межі навстіж, в економіці - самий звірячий, шалений конкурентний соціал-дарвінізм. Традиційний європейський фашизм за збільшення своєї нації, за її ріст і розвиток. Наявний на Україні фашизм - за вимирання народу, його спад і деградацію.

Ми маємо справу навіть не з фашизмом (крайнім проявом націоналізму) - на Україні ми маємо справу з антинациональными дегенератами, рядженими в нацистську символіку і які підняли чужі прапори (за справу чужих націй). Дії цих горе-націоналістів - до справи зміцнення нації не мають ніякого відношення. Вони - інфантильний масове хуліганство, і нічого більше. Вони не бачать ні минулого нації, ні перспектив її розвитку. У них немає за погромом жодної іншої мети. Як жити ПІСЛЯ погрому - ніхто з них вам не скаже, скільки не питай, тому що вони самі цього не знають. Їх мета - погром. Їх життя - погром. За погромом їх вже немає, поза погрому їм нема чим і нема чого жити.

Те, що для гітлерівських штурмовиків було засобом для якоїсь іншої мети - для цих виродків сама мета. Вони відрізняються від європейських фашистів, так само, як клептомани від злодіїв. Злодій краде, щоб розбагатіти і зажити по всім на заздрість. Клептоман краде, тому що процес крадіжки - єдине для його хворої психіки насолоду.

Гасло сьогоднішнього дня для кожного українського націоналіста - бити і розганяти тих, хто знищує перспективи української державності і самого буття українського народу. Смерть найманцям і слава Україні!

(Олександр Круглик, Чернігів).

Просмотров: 726 | Добавил: ОО | Рейтинг: 6.0/3
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
  Українська Федерація   Главная   Регистрация   Вход  
Поиск

Календарь
«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Copyright MyCorp © 2024 Бесплатный хостинг uCoz