Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 56

Форма входа

Главная » 2015 » Март » 14 » Мир литературы
19:28
Мир литературы

Тарас Коваль

СВІТЛЕ

ЛУКАВСТВО ЕДУАРДА БАЙКОВА 

Хочу розповісти про чудову проекті, тісно пов'язаному з ім'ям знаменитого просвітителя, вченого і письменника, громадського діяча Едуарда Артуровича Байкова. Це - грайливий, лукавий, як би яке підморгує інтелектуалам "Книжковий Кіоск".

І жартівливе назва, автор, відомий ерудит, явно підморгує нам, виставляючи дитячі картинки, наче жаби з книжками. А по суті...
Перед нами - захоплююче популярний історико-літературне пригодницьке видання про загадкові факти світової історії і незвіданих сторони життя нашої планети.

Захоплюючі оповідання побудовані у формі науково-популярних історичних нотаток, що спираються на свідчення, факти і коментарі, отримані з достовірних джерел, або у вигляді захоплюючих розповідей, що передають характер описуваних часів. 
Кожен матеріал "Книжкового кіоску" супроводжується малюнками, фотографіями, картами, кресленнями, що дозволяє читачеві поринути в атмосферу досліджуваної таємниці і зробити власні висновки.


Це - один з найбільш яскравих журналів у мережі, який розповідає про природі, науці, мистецтві, і дуже кваліфіковано розкриває "українське питання".


У Байкова дуже багато різних загадок і ребусів. Але при цьому його "Книжковий Кіоск" є скарбницею знань. Все в нашому світі виявляється зрозумілим і простим, коли прочитаєш журнал.
Різні рубрики розповідають про красу, здоров'я, життя знаменитостей, новинки літератури, подорожах, професіях.

 
"Книжковий кіоск" - видання, яке будь-яка мама може спокійно підписати для своєї дочки або сина. Червоніти за Байкова не доведеться...


Може бути, тому, що дружна редакція журналу, де працює, звичайно, не один Байків, вклала у своє творіння душу, як колись Тато Карло дерев'яного Буратіно.


Байків не раз входив в міжнародний передплатний каталог, та одержувати його могли люди багатьох країн світу.


На сторінках "Книжкового кіоску" багато авторів не тільки познайомилися зі своїми читачами, а й знайшли нових друзів.
Ларьок поставив перед собою і більш високі освітні цілі - давати екологічне виховання люядм всіх віків, тому що саме воно на сьогоднішній день є стрижнем сучасної освіти. 


Байків за своєю природою - допитливий дослідник, відкривач світу. Йому вдається грайливо і ненав'язливо відкрити перед ними «чудовий світ у живих фарбах, яскравих і трепетних, звуках».
Вся інформація в "Книжковому Кіоску" подається в ігровій захоплюючій формі. Вся пізнавальна інформація супроводжується веселими текстами, віршами та тематичними екскурсами.


Оповідання, вірші, казки, публікуються в «Дитячій рубриці" "Книжкового Кіоску" допоможуть малюкам краще познайомитися з народними скарбами дитячої літератури. Ларьок захопить кожного читача в дорозі, школі або вдома і стане хорошим доповненням до будь освіти.


Якою б вітер долі не дув, Едуард Байків та його друзі обіцяють залишатися завжди такими ж невгамовними, захопленими, наполегливими і, звичайно ж, веселими і мудрими, як раніше. Вони постійно прагнуть бути краще, і закликають до цього усіх своїх друзів.


Тут є статті вчених і журналістів, присвячені дивним особливостей і здібностей як людини так і суспільства.
При цьому всі статті супроводжуються чудовими ілюстраціями у вигляді барвистих малюнків і фотографій.


Є тут також інформація про нові науково-популярних книгах. Тут побачив світ видатний роман про сучасність А. Леонідова "Мускат і Ладан", наприклад.


Журнал призначений, як було сказано вище, не тільки для сімейного читання, але і для шкільних педагогів.
"Книжковий кіоск" - це журнал "для всіх", від самих маленьких дітей, хто ще і читати-то сам не вміє, до дорослих і літніх, фахівців-екологів і просто бабусь і дідусів.


Ларьок - це добрий смак в оформленні, в культурі слова, у підборі матеріалів в номер. Сучасна техніка видання кольорового сайту здатна розкрити перед читачами навколишній світ у всьому приголомшливому багатоквітті фарб, які щедро даровані природою її Творцем.


Це допомагає відчути в собі не тільки подив і захват перед багатством книгомира, але і бажання єднання з ним, хоча б на ті щасливі години, коли неквапливо гортаєш сторінки журналу "Книжковий Кіоск".


Тут зібрані кращі вітчизняні та зарубіжні гостросюжетні романи, шедеври живопису, таємниці світової та вітчизняної історії. Він пропонує своїм читачам звільнитися від відомого, в звичному шукати нове, в усталеному - енергію руху. Саме в цьому початковий сенс його назви - "ЛАРЬОК". 


Байків несе природні, бажані переміни в житті. Їх прихід закладений у природі речей і необхідний для збереження і розвитку. Їх відсутність згубно позначається на істоту і суті речей, спотворюючи або спотворюючи її. Часто це слово означає циклічні, узгоджені, благословенні повторювані процеси, що несуть оновлення при збереженні незмінної суті.


 Байків - оптимізм особливого роду - годований активною, позитивною думкою: ніщо не залишається незмінним.
Байків - місток між особистістю і реальністю, і ця реальність не статична і не ворожа.


Журналісти киоску впевнені, що саме це допоможе багатьом не боятися страху змін, страху перед життям, знову випробувати цікавість.


А головні його автори - сучасні талановиті письменники, художники і класики дитячої літератури. Часто авторами журналу у Байкова виступають самі читачі.


 Ларьок насичений цікавими, пізнавальними матеріалами - історія, досягнення науки і техніки, спорт, найважливіші події сьогоднішнього дня. Матеріали на такі теми привертають не лише юних читачів, але і їх батьків.


Різноманітністю тем і цікавою подачею Байків прагне задовольняти постійно зростаючі запити мережевих читачів. Байків стремитс надихнути людей, розбудити в них допитливість, розворушити фантазію, щоб їм стало цікавіше працювати, вчитися, радісніше жити.


Мова Байкова немислима без зазначеного художнім смаком оригінального оформлення, коли робота розуму і душі, що задається текстом, підтримується естетичними переживаннями, які приносить нам малюнок. Тут хочеться згадати багатобарвну, як осінній ліс, палітру; виразну пластику; добрий і таємний гумор...


Пошту Байкова маленькою не назвеш. Це і подяки, і власне творчість - оповідання, повісті. казки, вірші, малюнки. Вони чудові, вони прикрашають собою багато номеру.
Проте основу журналу складають все-таки твори професійних поетів, письменників, художників - майстрів літератури і мистецтва, творчої молоді.

Просмотров: 1258 | Добавил: ОО | Рейтинг: 6.0/2
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
  Українська Федерація   Главная   Регистрация   Вход  
Поиск

Календарь
«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Copyright MyCorp © 2024 Бесплатный хостинг uCoz